Helping you enjoy

Partyplanner Anissa

Herken je dat? Je wil een feest organiseren omdat je iets te vieren hebt met al je vrienden en familie en je verheugt je erop om iedereen te zien en weer gezellig bij te kletsen. Echter kijk je op tegen al het geregel wat erbij komt kijken en uiteindelijk ben je op het feest zelf alleen maar bezig met het zorgen voor de hapjes, drankjes, de muziek en of de rest allemaal goed geregeld is.    Je vraagt je af of iedereen het wel naar zijn zin heeft, en aan het einde van de avond ben je alleen maar bezig geweest met alle ‘bijzaken’ van het feest i.p.v. echt genieten van de avond.

Hoe fijn zou het zijn als iemand de gehele of gedeeltelijke organisatie van jouw feest op zich neemt. Denk hierbij aan het regelen van de uitnodigingen, decoratie, catering, DJ, etc. Dit scheelt vooraf en tijdens het feest een heleboel tijd en stres. Zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het geen waar het echt om draait bij een feest, namelijk plezier maken en bijkletsen. Partyplanner Anissa van Entertainment zaalverhuur helpt je bij de organisatie van het feest. Samen met onze partners staan wij garant voor een geslaagde avond.

Één aanspreekpunt

Geen tijdrovend geregel

100% genieten van je eigen feest

Één rekening voor alles

We're Here To Help You

Mogelijkheden

Alleen zaalverhuur

Bij Entertainment zaalverhuur kun je terecht voor zaalverhuur in Eindhoven. De zaal biedt plaats aan circa 80 personen.

Hulp bij de organisatie

Je hebt al een zaal gevonden voor je feest of evenement maar zou graag de organisatie uit handen willen geven. 

Volledige ontzorging

Je wil gebruik maken van zowel onze zaal als de partyplanner die de volledige organisatie uit handen neemt.

Pakketen Voor henna en bruiloften

Onderstaand zijn onze pakketen opgenomen. Mocht je aanvullende vragen of andere wensen hebben, neem dan even contact op zodat we dit kunnen bespreken.